A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Gyakornokokat keres a Winelovers és a Borkollégium!

Érdeklődsz a borok iránt? Szereted a bort? Értesz a szervezéshez? Szívesen szereznél idén gyakorlati tapasztalatot hazánk egyik meghatározó boros cégcsoportjánál? ​Szeretnél közreműködni az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek lebonyolításában? Hosszú távon is segítenéd az oktatók munkáját a hazai boros képzések egyedülálló oktatási központjának tanfolyamain? Munkádért cserébe örömmel tanulnál Magyarország vezető boriskolájában és vennél részt menő borkóstoló eseményeken?

Ha „igen” a válaszod, és igényes környezetben, kiszámítható feltételek mellett egy jó hangulatú, dinamikus csapatban dolgoznál, akkor a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programja rád vár. A program elsősorban a felsőoktatásban tanuló, vagy szabad kapacitással rendelkező, a borok iránt érdeklődőknek szól, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett rugalmas időbeosztásban, hosszú távon is szívesen dolgoznának említett cégeknél.

Bővebb információért a gyakornok@trinety.hu e-mail címre kell írni, legkésőbb 2018. január 22. 16:00 óráig!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek