A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Brill pálinkák

A pálinka jellegű, lepárlás útján készülő nedűk az emberi társadalom egyik legősibb italai, amelyeket a világ minden táján fogyasztanak. Összetevőik tájanként, országonként igen különbözőek. A legzamatosabb italok Magyarországon találhatók.

Rendezés:

A legzamatosabb italok tehát Magyarországon találhatók, ahol a gyümölcsből készült valódi pálinkák zamata egyedülálló az egész világon. Nem olyan meglepő ez, ha belegondolunk, hogy a magyarországi Alföld klímája kifejezetten kedvez a gyümölcs, kiemelten a kajszibarack, szilva, cseresznye, eper, körte, termesztésének.

prémium pálinka vásárlás

A magyar előírás értelmében (és az uniós védettségnek köszönhetően) a PÁLINKA elnevezés csak azokra a termékekre használható, amelyek eleget tesznek az alábbi feltételeknek:
- 100 %-ban gyümölcsből készült párlatok, azaz a készítés során nem adnak hozzá egyéb anyagokat pl. finomszeszt, vagy aromát
- Minimum 37,5 %-os alkoholfokkal rendelkeznek
- Az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelően a pálinka szót (á-val és k-val) csak Magyarországon, valamint négy osztrák tartományban használhatják.
Azok a termékek, melyek nem felelnek meg a kitételeknek, csak szeszes ital néven kerülhetnek forgalomba.