A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Mától egy hétig a Pannon Borbolt állja a kiszállítási díjakat

Szeptember 10. és 16. között megint akciózunk! A Pannon Borbolt állja a kiszállítási díjakat, így értékhatár nélkül, akár már egy palack bort is házhozszállítási díj nélkül lehet majd megrendelni a webshopunkból!

A Pannon Borboltnál nagyon büszkék vagyunk arra, hogy partnereink megválasztásánál számunkra az az elsődleges szempont, hogy a vásárlóink a lehető leghamarabb, teljes biztonságban, kényelmes módon és minél kedvezőbb áron kapják kézhez megrendelt boraikat. Olyan kiszállító-cégekkel dolgozunk együtt, akiknél mi is azt tapasztaljuk, hogy elsődleges szempont a legmagasabb szintű szolgáltatásra való törekvés. 

S folyamatosan törjük a fejünket azon is, hogy mivel kedveskedhetünk vásárlóinknak: visszajelzéseitek alapján úgy döntöttünk, hogy egy teljes hétre eltöröljük a kiszállítási díjakat, s így akár már egy palack bort is házhozszállítási költség nélkül lehet megrendelni tőlünk. Jó vásárlást!