A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Nagy Őszi Raktárkisöprő: Gyakran Ismételt Kérdések

De mi is az a Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció? A Pannon Borbolt hagyományos borünnepe. Minden évben egy héten át (idén november 11. és november 17. között) 20-60 % kedvezményt adunk a teljes árukészletünkre. Nem vicc, minden egyes borra, kivétel nélkül!

Tényleg kisöpritek ilyenkor a raktárat?

Természetesen ezt csak képletesen tesszük meg. A Pannon Borboltnál büszkék vagyunk arra, hogy a webshopban megvásárolható tételek mögött tényleges raktárkészlet van. Ez azért fontos, mert így vásárlóinknak a lehető leggyorsabban ki tudjuk szállítani a megrendelt borokat. A növekvő kínálatunk és a kifutó tételek miatt fontos, hogy időről-időre vásárlóink segítségével előkészítsük a helyet az új borainknak. Ezt a segítséget a kivételes kedvezményekkel háláljuk meg.

Miért éppen ősszel van a Raktárkisöprő? Tavasszal szoktak inkább takarítani.

Ez igaz, de a borkereskedelemben kicsit máshogy jár az óra! Ősszel érkeznek az újborok, majd év végén, aztán a következő év elején jelennek meg a szőlőmunkák nagyjától ilyenkor általában megkímélt borászatok új évjáratai. Ez hatalmas mennyiségű, különböző bort jelent, aminek fizikai befogadására fel kell készülnünk, helyet kell teremtenünk.

Milyen borokra vonatkozik a Raktárkisöprő Akció?

 A Pannon Borbolt teljes árukészletére. Az a legkevesebb, hogy vásárlóinknak ilyenkor a teljes készletünket felkínáljuk. Nem a kifutó tételeken szeretnénk túladni, hiszen a legnépszerűbb borok ugyanúgy megvásárolhatóak ilyenkor, mint a különleges, limitált tételek, melyekből sokszor már a pincészetnek sincs egy palackja sem!

Miért csak egy hétig tart?

Az ilyen mértékű akciók jellemzően egy-két naposak a borkereskedelemben, mi azonban vásárlóink véleménye és igényei alapján hét napot határoztunk meg a Nagy Őszi Raktárkisöprő idejének. Így mindenkinek kényelmesen van ideje összeállítani a rendelését!

Mikor szállítjátok ki a borokat?

Kollégáinkkal ezekben a napokban éjt nappallá téve dolgozunk azon, hogy a borokat minél előbb eljuttassuk a vásárlókhoz. A rendelések kiemelkedően magas száma miatt azonban a raktárkisöprő ideje alatt a kiszállítási idő megnőhet a megszokotthoz képest: 3 és 10 közötti munkanapra. Ezért vásárlóink megértését és türelmét kérjük!

Mi az a nagykerár? 

A nagykereskedelmi ár általában kedvezőbb, hiszen a vendéglátóhelyek jellemzően sokkal nagyobb tételben vásárolnak. A Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció különlegessége, hogy ilyenkor minden vásárlónknak biztosítjuk ezt a kedvezményt, sőt sokszor még nagyobb mértékben is. S ami a legfontosabb: akár egy palack borra is. 

Én csak nyerni akarok, azt hogyan lehet?

Egy-egy csomag értékes borválogatást, különleges borkóstolót egy pincészetben, páros pincelátogatást a Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció ideje alatt vásárlók között sorsolunk ki az akció után. A sorsolásban való részvételhez tényleg nem kell mást tenni, mint akár csak egy palack bort is vásárolni. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin