A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján. Értettem
Termékek Menü
Itt járok: > >

Rólunk

A Pannon Borbolt csapat:

A Pannon Borbolt Kft-t Filákovity Dusán alapította 2011 novemberében azzal a céllal, hogy a Pannon Borrégió (Villány, Szekszárd, Tolna és Pécs) legjobb borait elérhetővé tegye országosan. A „legjobb” fogalma a mai napig a legfontosabb alap érték, és ezt a borok vakkóstolása során adott értékeléssel tudjuk biztosítani. 

Az első években a Pécsi Borozó magazin kóstoló csapata adta a szakmai segítséget. Nekik köszönhetjük, hogy megtanultuk ezt az értékelési rendszert és mára saját kezünkbe vehettük az évi 4-500 bor tesztelését. A kezdetektől saját palack fotókat használtunk. Először a Pécsi Borozó felszerelésével, majd 2014-től már saját géppel a saját mini fotó stúdiónkban készülnek az igényes termékképek.

2015 az első igazi mérföldkő a cég életében. A webáruház kiegészült az éttermeket kiszolgáló nagykereskedelemmel, egy nagy raktárral, fesztiválos megjelenésekkel és új csapattagokkal. Lett iroda, teherautó, vállalatirányítási szoftver, valamint elindult az egyedi borlapok tervezése (éttermeknek, szállodáknak) és a Pannon Bormagazin online illetve nyomtatott kiadása. Az alábbi emberek egy csapatként működtetik a rendszert, amelynek egyetlen célja, hogy Önt valóban a legjobb borokkal a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki. Ismerjen meg minket!

A Pannon Borbolt csapata:

Filákovity Dusán (tulajdonos, ügyvezető) 
Dusán a borbolt megálmodója, a cég és a nagykereskedelem ügyvezetője, üzletkötője. Kapcsolatot tart a pincészetekkel, az éttermekkel, a hotelekkel és szervezi a borbolt alapját képező Keddi Kóstolókat. A nyári fesztiválokon megjelenő standjaink ügyeit koordinálja és néha kötényben is megjelenik a pult mögött. Jelenleg aktív tagja és volt alelnöke az egyik pécsi BNI csoportnak, rendszeresen látogat Horvátországba, ezért a legjobb horvát borok is feltűnnek a bolt kínálatában.

Borbély Eszter (irodavezető) 
Esztinél futnak össze a szálak a cégben. Ő koordinálja a borok rendelését, szervezi a kiszállítást, feldolgozza az asztalán felhalmozódó számlákat, valamint megold és kezel minden felmerülő problémát. Irányítja maroknyi kis csapatát, akikkel közösen ügyelnek arra, hogy az irodában és a raktárban ne vegye át az uralmat a káosz.

Sparer Barna (webáruház vezető, online marketing)
Barna igazgatja a webáruház felületeit, írja a hírleveleket, szerkeszti a Pannon Borbolt cikkeit, folyamatosan alakítja a bolt arculatát, felelős a közösségi média felületekre kitett anyagokért továbbá szervezi a csapatmunkát. Ő felel azért, hogy a tájékoztatás és a kommunikáció minél pontosabb legyen, Ön pedig minél egyszerűbben megtalálhassa a következő kedvenc borát. 

Leitz Adrienn (raktár, logisztika, beszerzés)
Adrienn vezeti a cég Ducatoját, beszerzi a borokat a pincészetektől, kiszállítja a pécsi vásárlóink és az éttermek, szállodák rendeléseit. Ha éppen nem úton van - összekészíti a webshop és a nagyker rendeléseket.