A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Vasárnap indul a Tavaszi Nagytakarítás a Pannon Borboltban!

Új megaakciót vezetünk be a Pannon Borboltban. Vasárnaptól meghirdetjük a Tavaszi Nagytakarítást! március 5. és 11. között egy hétig szuper kedvezményekkel lehet kivételes borokat vásárolni wepshopunkból. Lesznek nagy értékű nyeremények, akár 50 százalékos akció és olyan borok, melyek máshol már nem vásárolhatóak meg.

Az ötletet a Nagy Őszi Raktárkisöprő akciónk adta: rengeteg bor fordul meg raktárunkban, és mivel az új boroknak is szükségük van a helyre, tavasszal is felmerült az igénye, hogy rendet tegyünk a raktárban.

Néhány ritkaságnak számító bor csak a készlet erejéig lesz elérhető: rengeteg nagyszerű borból ezek az utolsó darabok. Aki nem szeretne lemaradni a legjobb ár-érték arányú borokról, annak érdemes minél előbb beszerezni kedvenceit! 

Az alapos Tavaszi Nagytakarításhoz viszont a vásárlóink segítségére is szükségünk van, cserébe március 5. és 11. között  akár 50%-kal csökkentjük a borok árát. 

Az akció időtartama alatt vásárlóink értékes nyereményeket nyerhetnek:

  • értékes borválogatást,
  • borvacsorát
  • páros pincelátogatást is!

A Tavaszi Nagytakarítás alatt minden nap kisorsolunk egy 5000 forint értékű kupont a napi facebook játékunkon résztvevők közt. A kuponok az akció után is egy évig szabadon felhasználhatóak lesznek. 

Érdemes minket követni facebookon és instagramon is, ugyanis érdekes hírekkel és friss információval fogunk szolgálni, és igyekszünk segítségére lenni, hogy a lehető legegyszerűbben és legjobb áron jusson hozzá a kívánt borokhoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: borszaküzlet bor vásárlás