A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Egy hét múlva indul a Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció!

Csak egyszer az évben: ez a legnagyobb árzuhanás a Pannon Borboltnál. Idén november 12-18. között 20-60 százalékkal árazzuk le borainkat a Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció keretében, s közben szuper nyereményekkel készülünk a vásárlóinknak!

Az előző évekhez hasonlóan azok a vásárlóink, akik az akció időtartama alatt vásárolnak, értékes nyereményeket nyerhetnek: borválogatást, kupon kedvezményeket, borkóstolót és páros pincelátogatást. A Raktárkisöprő ideje alatt minden nap további 5 ezer forint értékű kuponkedvezményt sorsolunk ki azok között, akik az előző nap a Facebook oldalunkon közzétett kérdésre helyesen válaszolna

De a Facebook oldalunkat azért is érdemes lesz követni, mert az akcióval kapcsolatos friss híreinket is itt tesszük közzé. 

A Nagy Őszi Raktárkisöprő Akció a Pannon Borbolt legnagyobb ünnepe, soha nem látott mértékű kedvezményeket adunk ilyenkor a borbolt termékeire. Évente egyszer, egy hétig, idén november 12-18. között kivételes áron lehet megvenni borainkat.

Az akció időtartama szigorúan egy hét, s érdemes rákészülni, mert utána véget ér az akciónk.