A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Ennél hangulatosabb videó régen készült a borvidékről

Ennél hangulatosabb videó régen készült a borvidékről

Nagyot megy a Hello Magyarország Villányi borvidéken (is) forgatott imázsfilmje. 

 

Színpompás erdők, fenséges kilátás, zöldellő szőlőtőkék és kivételes, fehérre meszelt falú présházak: ismerős baranyai helyszínek bukkannak fel az Át kell élned, hogy elhidd turisztikai kampány keretében. 

 

A sokszínűségnek, az őszi élményeknek az átélése érdekében indított kampányt a Magyar Turisztikai Ügynökség. A szervezet szeretné felhívni a figyelmet a hazai ősz csodáira. A Boron innen – boron túl: Kóstoljuk meg Magyarországot! kezdeményezés lényege, hogy bemutassa és vonzóvá tegye a kirándulást és belföldi turizmust ősszel is. Hiszen az utazás nem érhet véget a nyárral, számos különleges kincs várja ősszel is a felfedezőit. 

Mert ősszel is érdemes felfedezni hazánk különleges borvidékeit, a kiváló magyar borok sajátos ízvilágát és helyben megkóstolni Magyarország ízeit, szezonális gasztronómiai kínálatát. Borvidékeink számos pincészete várja a borkedvelőket ebben az évszakban is, ahol egyedi borokat kínálnak és egy pohárral a kézben a szüret sikeréről is elbeszélgethetnek az érdeklődők. Tokaj, Sopron, Villány, Badacsony és a többi borvidék nem szűkölködik a magyar kulináriára jellemző egyedi zamatokban és persze leglényegesebben, a vendégszeretetben sem. A finom borok mellé érdemes kipróbálni az egy-egy tájegységre jellemző szezonális gasztronómiai kínálatot.

Az Őszi menük hetében résztvevő szállodák és éttermek kóstolójeggyel kedveskednek vendégeiknek, amelyet október 17. és november 15. között válthatnak be a kapcsolódott pincészetekben egy pohár borra.
 
Ha pedig nincs lehetőségünk fizikailag is elutazni, akkor otthonunkba is odavarázsolhatjuk a hangulatot, elég akár egy palack bort rendelni a Pannon Borbolttól!

(VIA Borászportál)

Tartalomhoz tartozó címkék: borvidék hírek villány