A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Itt a Farsang

Itt a Farsang
Farsangi színkavalkád a webshopban. Két borválogatással készültünk Önöknek a báli szezonra. Az egyik válogatásunk középpontjában a vidám címkék, könnyed borok, fiatalos stílus áll. Míg a másik csomagban különleges és igazán egyedi borokat válogattunk össze. 

Farsangi színkavalkád a webshopban. Két borválogatással készültünk Önöknek a báli szezonra. Az egyik válogatásunk középpontjában a vidám cimkék, könnyed borok, fiatalos stílus áll. Amelyekről úgy gondoltuk tökéletes kiegészítői lehetnek egy igazi beöltözős bulinak. Míg a másik csomagban próbáltunk különlegesebb, egyedibb borokat összeválogatni. Itt a kiválasztás szempontja inkább maguknak a boroknak a "különcsége", egyedisége volt. Ebben a válogatásban találkozhatnak többek között Generosával, horvát vörösborral, Néroból készült sötét színvilágú rozéval, sőt egy igazán különleges kék Chardonnayval is egyenesen Spanyolországból.