A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Vasárnapig nincsen házhozszállítási díja a rendeléseknek

Vasárnapig a Pannon Borbolt állja a kiszállítási díjakat, így értékhatár nélkül, akár már egy palack bort is házhozszállítási díj nélkül lehet megrendelni a webshopunkból!

Az akció alkalmából elárulunk néhány titkot, hogy mi is történik a Pannon Borboltban, miután Te, kedves vásárlónk, megtiszteltél minket a bizalmaddal, és kiválasztottad a bort webáruházunkból!

A rendelés pillanatában az irodánkban azonnal értesítést kapunk arról, hogy valaki rendelést adott le. Feldolgozzuk az adatokat, elvégezzük az adminisztrációt, majd a raktárból kiválogatva a borokat gondosan összeállítjuk a csomagot.

Amint a csomag összeállít, értesítjük a futárszolgálatot, akik átveszik a csomagot, és elszállítják a vevőhöz a borait. 

A Pannon Borboltnál nagyon büszkék vagyunk arra, hogy partnereink megválasztásánál számunkra az az elsődleges szempont, hogy a vásárlóink a lehető leghamarabb, teljes biztonságban, kényelmes módon és minél kedvezőbb áron kapják kézhez megrendelt boraikat. Olyan kiszállító-cégekkel dolgozunk együtt, akiknél mi is azt tapasztaljuk, hogy elsődleges szempont a legmagasabb szintű szolgáltatásra való törekvés. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin bormagazin cikkek