A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Weingut Tesch

A Tesch Pincészet a Nahe borvidéken található, és több mint 300 éves múltra tekint vissza. A családi borászatot jelenleg Martin Tesch vezeti, aki szenvedélyesen és újító szemlélettel irányítja a birtokot. A fő cél, hogy borok hűen tükrözzék a terroir egyediségét, vagyis a szőlőültetvények sajátos talaj- és éghajlati viszonyait.

A Tesch Pincészet kínálatának középpontjában a rizling áll, amely a Nahe borvidék jellegzetes fajtája. A pincészet rizlingjei híresek a tiszta, ásványos karakterükről és a kiváló savszerkezetükről. A borászat minimalista megközelítést alkalmaz a szőlőművelés és borkészítés során, hogy a borok természetes és autentikus ízvilágot nyújtsanak. A Tesch borok közül kiemelkedik a "Riesling Unplugged", amely a pincészet egyik legismertebb és legelismertebb bora, tökéletesen példázva a Tesch filozófiáját.

Rendezés: