A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

BORMAGAZIN


Bor de France - Francia február a Pannon Borboltban
2023. 02. 15. 20:37:55
Bor de France - Francia február a Pannon Borboltban

A votre santé! Kezdődnek a francia hetek a Pannon Borboltban, új francia tételeket mutatunk be, amelyek most érkeztek meg a webáruházunkba! Egyedi, kimagasló minőségű, jó ár/érték arányú borok és pezsgők nyolc híres francia borvidékről.

Kő kövön megmarad - varázslat a Káli-medencéből
2023. 02. 02. 15:00:49
Kő kövön megmarad - varázslat a Káli-medencéből

Nem kis büszkeséggel adjuk hírül, hogy a Balaton-felvidéki borvidék, és azon belül is a minden ízében csodálatos Káli-medence emblematikus borászata, a Pálffy Pince több bora is megérkezett a Pannon Borboltba! Aki szereti a különleges, vulkanikus talajon nevelkedő szőlőből készülő borokat, annak okvetlen meg kell kóstolnia, mit gondol erről Pálffy Gyula (akit mi magunk között csak kőszelídítőnek hívunk). Ő az, aki képes megmutatni a legszebb arcát az itt termő gyümülcsnek, és közben felejthetetlen borélményt adni annak, aki megkóstolja. 

Különleges pezsgők szilveszterre
2022. 12. 20. 09:45:19
Különleges pezsgők szilveszterre

Koccints idén szilveszterkor valami igazán különleges pezsgővel. A Pannon Borboltnál nagy durranással készülünk, spanyol cavák és corpinnatok, olasz proseccók, montenegrói, szlovén, és természetesen magyar pezsgők soha nem látott kínálata. Ráadásul hét teljesen új francia cérmant-t is érkezett, ezek most kerültek fel a webshopra. RENDELÉSI HATÁRIDŐK!

Indul a Black Friday 2022 a Pannon Borbolt webshopban
2022. 11. 23. 00:00:00
Indul a Black Friday 2022 a Pannon Borbolt webshopban
20% kedvezmény a Pannon Borbolt valamennyi borára november 25-én, pénteken!
Kirobbanó gyümölcsök: beaujolais nouveau premier
2022. 11. 15. 18:15:48
Kirobbanó gyümölcsök: beaujolais nouveau premier

Megérkezett hozzánk Franciaország hivatalosan is első újbora, a Pardon & Fils Beaujolais Nouveau 2022. Rendeld meg a hagyományos világpremierrel egyidőben, november 17-én! Vagy kóstold meg az Elevenben, és ha tetszett, vidd haza a vinotékából!

Gyümölcsbombák és ízgazdag örömborok Észak-Macedóniából
2022. 10. 19. 12:12:19
Gyümölcsbombák és ízgazdag örömborok Észak-Macedóniából
Észak-Macedónia gazdag, élettel teli kertjeiről, ízletes zöldségeiről és zamatos gyümölcseiről ismert a világon. Az itt termő szőlő nemcsak gyümölcsként fogyasztva kiváló, de borként is kiemelkedő. Mégis kevés észak-macedón bor jut a magyar borfogyasztók poharaiba. Ezen kívánunk változtatni, hiszen a balkáni ország prominens borászatának, a Tikveš Pincészetnek boraival gazdagodott a Pannon Borbolt kínálata. 
Ez most az ország legjobb pálinkája
2022. 09. 23. 18:27:56
Ez most az ország legjobb pálinkája

Megérkezett a Pannon Borboltba Magyarország legjobb pálinkájának díszdobozos kiadása. Minden cseppje csoda, a magyar pálinkakészítés csúcsteljesítménye. Ki más készítette volna, mint a nagyszerű Brill Pálinkaház?

Kiszabadítod a palackból?
2022. 09. 16. 21:12:15
Kiszabadítod a palackból?

Megérkezett a Pannon Borbolt első gine a webshopba. Mi más lehetne ez, mint a Seven Hills Distillery büszkesége, a Tokaj GIN. A 2020 végétől értékesített párlat nemcsak a fogyasztók, de a szakma szívét is meghódította: minden fontosabb versenyen begyűjtötte az elismeréseket, több fórumon is a világ legjobb gin-ének választották - ebből az egyik legfontosabb a World Gin Awards.

Sommelier borválogatások Labancz Richárdtól
2022. 08. 23. 00:00:00
Sommelier borválogatások Labancz Richárdtól

Megkértük Labancz Richárd kollégánkat, a méltán híres Eleven vinotéka & bár vezető sommelier-jét, hogy állítson össze néhány különleges borcsomagot online vinotékánk kínálatából. Nem kis büszkeséggel mutatjuk be nektek ezeket a válogatásokat, melyek kizárólag a pannonborbolt.hu-ban érhetők el.

A borász, a pálinkafőző és a kereskedő
2022. 07. 27. 12:18:59
A borász, a pálinkafőző és a kereskedő

Elkészült a Pannon Borbolt Borpárlat! Régóta álmodoztunk arról, hogy két fontos barátunkkal összehozzunk valami közös produkciót. Az álmodozást most tett követte, így nagy büszkeséggel mutatjuk be Lelovits Tamás villányi rozéjából a Brill Pálinkaház által készített Pannon Borbolt borpárlatot.